Zoeken naar terrasoverkapping doek

terrasoverkapping doek
 
Terrasoverkapping doek.
Het leuke aan een terrasoverkapping met een doek is dat je het meestal eenzijdige kleurenpalet van de terrasoverkapping breekt door voor een doek te kiezen met wat kleur. Voordelen en nadelen van terrasoverkapping met doek. Een terrasoverkapping met doek heeft heel wat sterktes! Maar aan al deze sterke punten hangen ook enkele zwakkere punten verbonden. Een terrasoverkapping met een doek als dak is de enige overkapping die je naar wens kan open en toe schuiven. Een schaduwrijke plek op je terras creëeren is immers niet altijd nodig. Scheurtjes in een PVC doek zijn onmogelijk door regen. Het moet al heel hard hagelen om scheurtjes in je doek te krijgen. Daarbij heb je bij vele leveranciers vaak levenslange garantie op je PVC doek.
Terrasoverkapping zeildoek Grootste assortiment zeildoeken.
Terrasoverkapping zeildoek Grootste assortiment zeildoeken. Zonz heeft het grootste assortiment terrasoverkapping zeildoeken. Wat is jouw ideale zomerse dag? Is het heerlijk relaxen in de zon om vervolgens lekker met vrienden of familie in de tuin te gaan eten op je prachtige terras? Het is dan wel tijd om even uit de zon te gaan en een terrasoverkapping zeildoek helpt hierbij. Dit hoeft echter geen grote en dure constructie te zijn en liever ook geen sta-in-de-weg parasol. Je kunt een praktisch zeildoek als overkapping gebruiken. Zonz helpt je bij de keuze voor het juiste zeildoek.
Corradi terrasoverkappingen ALC automatisatie.
Sedert eind 2012 is ALC exclusieve verdeler van deze hoogwaardige Italiaanse terrasoverkappingen. Met deze overkappingen krijgt u een zonwering die ook 100% waterdicht is. Daardoor kan u meer dag genieten van uw terras en tuin. Deze constructies worden uitgevoerd met een minimale aluminium structuur zodat het geheel luchtig blijft. Indien u wenst kan men ook de zijkanten afsluiten met windvaste screens of schuifdeuren. Uiteraard is deze structuur verkrijgbaar in een verschillende standaardkleuren en ook in RAL kleur naar keuze.De maximale afmetingen van één element zijn maar liefst 13m breed en 9m uitval. Dit enkel met muurmontage en palen vooraan.De waterdichtheid wordt gerealiseerd door een opstaande kant op het doek een minimale hellingsgraad mobiele goot vooraan en afvoer water via de palen. Het type en kleur doek kan gekozen worden naar wens/noden van de klant.Kom gerust eens kijken in onze toonzaal en overtuig u van deze producten.Corradi heeft verscheidene modellen in ALU. Hieronder de opsomming van de meest verkochte modellenIridium pergotenda Bovenbalk runner recht en slanke palenFlux pergotenda Bovenbalk gebogen en slanke palenMillenium pergotenda Dubbele bovenbalk en dubbele palen esthetisch oogpuntMove pergotenda Bovenbalk recht en palen onder hoek eronder verbonden met INOX knooppunten. Prachtig designproduct.Helyo Kantelbare lammelen dubbelwandig 120 opendraaiend rechte structuur met mogelijkheid tot inbouwen van screens/schuifdeurenErmetica screens Windvaste screen met opspantechnologie. Beschikbaar met screendoek en volledig transparant tot 4m breed transparant 3.5m breedAl deze modellen zijn optioneel beschikbaar met ingebouwde verlichting muziek en zelfs parfumverspreiders! Vakantie in eigen tuinUiteraard heeft Corradi nog meer modellen vrijstaande constructies meubilair schuifdeuren windvaste screens verlichting luxe parasols Deze modellen kan u alvast bekijken op de website www.corradi.eu5jaar garantie op de ganse constructie.
TERRASOVERKAPPING Van Gorp Projects.
Bij Van Gorp Projects hebt u een ruime keuze aan terrasoverkappingen. Met een overkapping uit doek met lamellen of met glas met veranda zonwering kunt u volledig beschermd van de zon genieten voor schaduw kiezen of zelfs regen en wind trotseren. Met deze constructies leeft u van s morgens vroeg tot s avonds laat in uw tuin en op uw terras elke dag van het jaar. En alles is mogelijk om het buitenleven naar uw smaak aan te passen geïntegreerde verlichting of ook verwarmingselementen kunnen we voor u voorzien. Geniet buiten met de luxe van binnen dankzij outdoor living van Van Gorp Projects!
Openschuivende terrasoverkapping B-300 Vouwdak Brustor.
De B-300 is een strakke aluminium terrasoverkapping met een waterdicht PVC vouwdak dat gedeeltelijk of volledig opengeschoven kan worden voor een optimale lichtinval. Uitgevouwen garandeert het een perfecte zonwering. De vier onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering. Optionele ZIP screens discreet inbouwbaar in het dakframe van deze pergola's vormen dan weer een beschutting tegen de zon wind en regen. Het geheel resulteert in een flexibele buitenruimte waar het ook in de tussenseizoenen heerlijk toeven is. Door het volledig openschuivend dak verliest men ook geen zonlicht in de huiskamer.
Phaz Zonwering Terrasoverkapping.
Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui zodat het meubilair op het terras beschermd blijft. De Terrazza is een elegante aluminium terrasoverkapping met een doek dat in pakketten intrekt. De Terrazza kan zowel tegen de gevel als vrijstaand geplaatst worde. Het dak staat altijd onder een bepaalde helling. Kan in waterdichte uitvoering voorzien worden. Vernieuwende aluminium terrasoverkapping met gentegreerde windvaste zonwering. De Lagune garandeert fysisch thermisch en visueel comfort. Verborgen geleidingskanalen voor waterafvoer. Aanpasbaar aan de stijl van elke woning. Een innovatieve manier om van uw terras en tuin te genieten. Zonwering met zijgeleiding en steunen naar de vloer type Abriphaz. Aluminium constructie bespannen met waterdicht acryldoek 50 TT.
Livarti Terrasoverkapping.
lekker beschut op uw terras. Nog meer genieten van uw terras? Met een terrasoverkapping brengt u er nog meer aangename uurtjes door. Heerlijk beschut tegen te felle zon lichte regen of wind. Ook ideaal voor horecazaken. Minimale breedte per deel 2 m. Maximale breedte per deel 5 m. Maximale horizontale uitval 6 m. Maximale doekuitrol horizontaal en verticaal samen 85 m. Maximale oppervlakte per deel 425 m. Geschikt voor erg grote oppervlakten door verschillende overkappingen naast elkaar te plaatsen kunt u zeer grote terrassen overkappen.
Doek voor uw terrasoverkapping Gardenonline.
U kunt gemakkelijk een aangename schaduw crëeren door deze doeken over het frame van uw terrasoverkapping te plaatsen. De doeken voor terrasoverkappingen zijn licht beige of licht grijs getint en worden geleverd in diverse standaard afmetingen met dieptes variërend van 250 cm tot 400 cm en breedtes variërend van 300 cm tot wel 600 cm. De voordelen van doeken voor terrasoverkappingen van Gardenonline zijn.

Contacteer ons