Resultaten voor overkapping

overkapping
 
Gepaste overkapping voor uw paardenpiste Frisomat.
De prijsbewuste Frisomat-hallen met enkele dakliggers gaan tot 22 meter breed en worden zo lang u wenst. Een standaardpiste 20 x 40 of 20 x 60 meter past er dus probleemloos in. over een lange overkapping. Wilt u onder de overkapping uw paardenpiste én uw stallen plaatsen? Dan maakt u de stalen hal toch gewoon langer de eerste 40 meter gebruikt u voor de piste de volgende voor uw stallen. Frisomat tekent het graag voor u uit. tot een grote overkapping. Wilt u graag stallen langs weerszijde van uw piste? Dat vraagt om een brede vrije overspanning. Dat spelen de ruime Frisomat-hallen met vakwerkstructuur probleemloos klaar één hal wordt maximaal tot 35 meter breed. Kies een hal die u en uw paarden past. Home Fotogalerij Referenties FAQs Hallen Contact.
overkapping ADEMLOOS.
Intendant over TOEKOMST Antwerpse Ring. Waarom geeft de overkappingsintendant nu al een persconferentie? Alexander DHooghe wil zich de komende weken en maanden in het debat gooien over de toekomst van de Antwerpse Ring. Hij is vast van plan om zeer transparant te communiceren. Bovendien ziet hij zich samen met zijn team als een mediator tussen de verschillende betrokkenen overheden actiegroepen burgers professionals. Daarbij gaat hij op zoek naar gedeelde waarden en principes. 2 jaar Ringland cut the kap. Het collectief Ringland dat ijvert voor een volledige overkapping van de Antwerpse ring viert zijn tweede verjaardag. Maar valt er eigenlijk wel zoveel te vieren?
Een tuinhuis met overkapping koop je bij Chalet Center.
bij u in de buurt. Kom langs in Roeselare Elversele Temse Lokeren Kapellen of Genk. Bent u op zoek naar een tuinhuis met overkapping? Een tuinhuis met overkapping is momenteel echt in de mode. Chalet Center is een pionier op dit vlak. Een drietal jaren geleden is Chalet Center gestart met de Mimas lijn. De Mimas klassiek is hét tuinhuis met luifel bij uitstek de standaard de norm. Op basis hiervan zijn dan heel wat afgeleide tuinhuizen gemaakt. Mimas en Lounge blokhutten. De Mimas lijn is ontstaan. Het ene tuinhuis met luifel na het ander wel tien in totaal.
Diensten Producten AFDAKEN EN OVERKAPPINGEN Vandendijk Serrebouw.
Waarom je kinderen niet buiten laten spelen zonder dat ze in de regen lopen? Waarom telkens weer die bladeren uit je buitenzwembad vissen? Waarom dan geen afdak of overkapping van Serrebouw Vandendijk? Bij ons kunt u terecht voor vrijwel elke overkapping van een kleine luifel boven uw inkomdeur tot een speelplaatsoverdekking of een zwembadoverkapping. Meestal wordt de beglazing uitgevoerd in polycarbonaatplaten maar u kunt ook opteren voor een uitvoering in glas. Serrebouw Vandendijk beschikt over de nodige expertise en vakmanschap om uw droomproject te verwezenlijken binnen uw budget! Afdaken en overkappingen zijn maatwerk. Maak daarom even een afspraak zodat we uw dromen samen kunnen realiseren. Hieronder vindt u alvast een kleine greep uit onze uitgebreide reeks referenties. Blader even door de diverse albums en pagina's.
Partiële overkappingen bevorderen verkeersveiligheid niet Ringland.
Met dekseltjes overkap je alleen files en ongevallen. Ringland Academie plaatst grote vraagtekens bij tweede overkappingsstudie stadsbestuur. Ook de stad Antwerpen wil de Ring overkappen. Maar welk effect heeft zon gedeeltelijke overkapping? De Ringland Academie boog zich over het tweede overkappingsonderzoek van het stadsbestuur. De conclusie is duidelijk Zon gedeeltelijke overkapping heeft niets met Ringland te maken en is bovendien een ramp voor de verkeersveiligheid. Eind juni 2015 dook plots het tweede overkappingsonderzoek van de stad Antwerpen op. Die studie stelt dat de Ring op korte termijn gedeeltelijk kan worden overkapt. Op lange termijn zou dat zelfs kunnen leiden tot een grootschalige overkapping. Vooral die laatste conclusie is opvallend.
We overkappen zuidelijke ring HLN Antwerpen.
We overkappen zuidelijke ring. Het traject van 7 km deel van de Oosterweelverbinding dat in aanmerking komt voor overkapping. De wonderen zijn de wereld niet uit de Vlaamse regering de stad Antwerpen en de drie actiegroepen in het Oosterweeldossier gaan sámen een plan uitwerken voor de overkapping van de zuidelijke ring. Dat is het stuk van 7 kilometer tussen de Kennedytunnel en de E313 in Borgerhout. Architect van het historische huwelijk is overkappingsintendant Alexander D'Hooghe. Ze vochten niets minder dan een stellingenoorlog uit de stedelijke en Vlaamse overheid aan de ene en actiegroepen Ringland stRaten-generaal en Ademloos aan de andere kant.
Trots op onze overkapping.
DS verandabouw specialist in terrasoverkappingen veranda's en carports
Overkapping overkappingen metalen overkapping Kattenrennen.
Bewoners weten tegenwoordig maar al te goed wat het weer met uw auto kan doen. Regen sneeuw ijzel hagel wind en zon kunnen grote schade aanrichten aan uw auto moto vrachtwagen of camper. Een goede manier om uw voertuigen te beschermen is een overkapping. Overkappingen kunnen vooral handig zijn als je niet de ruimte of het geld hebt om een garage te bouwen. Een overkapping is een perfect alternatief ten opzichte van een garage.

Contacteer ons