Meer resultaten voor overkapping met doek

overkapping met doek
 
Schuifbare terrasoverkappingen van Buitentrend!
U wilt een overkapping die u gemakkelijk kunt openen en sluiten. En dat is precies het voordeel van de terrasoverkapping van Buitentrend. Uitschuifbaar zonwerend regen en windbestendig. Buitentrend heeft een terrasoverkapping ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Omdat het scherm van de terrasoverkapping van speciaal PCV-doek is gemaakt kunt u deze terrasoverkapping permanent gebruiken. Terrasoverkapping van hout of aluminium. Buitentrend heeft terrasoverkapping in hout en aluminium leverbaar in iedere RAL-kleur naar wens. De maximale breedte voor de gangbare uitvoeringen is 12 meter bij een uitval van 6 meter. Wilt u meer ruimte hebben onder uw overkapping?
Terrasoverkapping van doek nodig bel Poly-Ned.
Uitgangspunt bij de vormgeving is een zo licht mogelijk fragiel ontwerp dat echter volledig moet voldoen aan gestelde eisen van wind en sneeuwbelasting. Overkapping van doek/ terrasoverkapping van doek. Vele vormen qua overkapping met doek zijn mogelijk. Het ontwerp van de draagconstructie en overdracht van krachten spelen hierbij een belangrijke rol. Onze ontwerpafdeling kan met behulp van hoogwaardige software CAD en ontwerpsoftware basisvormen aanpassen op alle criteria welke voor een specifieke situatie van toepassing zijn. Samen met onze klant komen we zo tot een idee of concept dat verder uitgewerkt kan worden tot een definitief ontwerp. Er is een ruime keuze aan materialen beschikbaar voor spankappen. Ook kan klantspecifiek materiaal worden ontwikkeld/aangepast. Poly-Ned werkt onder meer met gerenommeerde producten als Ferrari Verseidag Mehler en Heytex.
Terrasoverkapping / Pergola Lagune Renson Outdoor Terrasoverkappingen Lamellendaken Pergola's.
diepte is 6 m / Minimale aangeraden hellingshoek is 8 Max. Kleuren Beschikbaar in alle RAL kleuren / Poederlak en structuurlak 60-80 micron. Regenintensiteit Kan een neerslagdebiet verwerken dat overeenstemt met een regenbui met een intensiteit van 180 mm/h welke max. Dit type van regenbui komt gemiddeld om de 10 jaar voor. Belgische regenstatistiek norm NBN B 52-011. Windbestendig Voor Rooffix is er garantie tot 120 km/u bij volledig uitgerold doek stilstaand Voor geïntegreerde Fixscreen is er een garantie tot 60 km/u in gesloten toestand. De terrasoverkapping van Renson laat ons de keuze om wel of niet in de zon te zitten. Ons gezin heeft gekozen voor een terrasoverkapping van Renson.
Terrasoverkappingen voor elke tuin een oplossing.
Montage aan de buitenkant is ook mogelijk maar dit wordt vaak als minder mooi ervaren. Een aluminium terrasoverkapping met doek is enorm in trek! Dat komt doordat u met een relatief licht en eenvoudig te installeren aluminium constructie op iedere gewenste plek een geweldige buitenruimte kunt creëren. Bovendien kan een terrasoverkapping met doek een grotere afmeting hebben dan de traditionele zonneschermen met een maximum afmeting van 6 meter breed en 4 meter diep. Doordat ze op twee staanders staan kunnen ze zelfs met deze afmeting op een relatief zwakke constructie geplaatst worden. De ideale oplossing daar waar een terrasscherm niet gemonteerd kan worden.
Vind doek overkapping in Tuin en Terras op Marktplaats.nl.
Wilt u uw schuifzeil niet direct aan de gevel van uw woning vastmaken? U zoek een houten overkapping met verschuifbaar doek? Met deze houten draagconstuctie voor uw schuifzeil is dat geen probleem. Deze geimpregneerde houten draagconstructie is gemaakt van ketelgeimpregneerd grenen hout. Zo bent u zeker van. Glazen schuifdeuren vanaf 175 euro per paneel glaswanden. Laagste prijsgarantie bij overkappingplaza.nl nergens goedkoper! 2e paasdag geopend van 10.00 uur t/m 16.00 uur. Kom langs en laat u verrassen door onze mooie showroom en scherpe prijzen. U kunt bij ons in de showroom online bestellen.
Aluminium terrasoverkappingen.
Als klant geniet u bij Renson en dus Decoranda van de grootste keuzevrijheid. Wij bieden u maar liefst drie types terrasoverkapping aan. de Lagune die met doek wordt uitgewerkt. de Algarve met aluminiumlamellen. de Camargue ons model met standaard lamellen. Let wel Decoranda plaatst géén glazen windschermen. Hiervoor verwijzen we u graag door naar de specialisten van DIFRALU. Terrasoverkapping bij u thuis? Wilt u ook méér en intenser genieten van uw tuin? Dan is een aluminium terrasoverkapping wellicht iets voor u. Kom gerust eens langs in onze showroom in Gent of Maldegem voor een kennismaking met onze producten. Contacteer ons voor meer info. Krommewege 38 9990 Maldegem industrieterrein.
Motorisch bedienbare terrasoverkappingen Horpirol.
Thermisch comfort Beschermeing en beschutting tegen de zon vermijden van oververhitting of afkoeling. Visueel comfort Voldoende transparantie om een otpimaal contact met de omgeving te garanderen. stormvaste waterdichte terrasoverkapping met lichtdoorlatend doek. Dankzij jarenlange ervaring in doekzonwering en ventilatie titl RENSON de buitenruimte naar een hoger niveau. Door een juiste toepassing van technieken en innovatieve producten kan men nu ook in de tussenzeizoenen van de tuin genieten. De Pergoline kenmerkt zich door een slank gesloten aluminium cassette die aan de gevel is gemonteerd met twee ophangbeugels. De geleiders sluiten feilloos aan op de omkasting en de onderlijst waarin het doek is opgeborgen en in dezelfde stijl is vormgegeven.
Terrasoverkappingen van a tot z Terrasoverkapping Livios.
Foto Harol België NV. Kan je uitvouwen als de zon te opdringerig wordt in andere gevallen kan je ze opgevouwd laten. Het uitvouwen gebeurt via een knikarmsysteem met ingebouwde veren. Een zonnescherm kan je manueel of elektrisch bedienen of automatisch met behulp van een wind-zonautomaat. Die stuurt het scherm aan de hand van een anemometer voor de wind en een zonnecel. Variant van de zonnetent en heeft een variabele uitvalshoek van 0 tot 120 graden. Voor het doek heb je keuze tussen verschillende lengtes. Het scherm is windbestendig en voor de valarmen zijn er verschillende systemen stormvast en glij en gasveerarmen. Bestaat uit een draagstructuur waartussen je het doek kan afrollen en opspannen.

Contacteer ons